ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ από το έργο Πολυθρόνες Μπερζέρες Papa Bear 1951

Πολυθρόνες Μπερζέρες Papa Bear 1951

Είστε εδώ: Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ > Έργα > Πολυθρόνες Μπερζέρες Papa Bear 1951

Ρέπλικα της πολυθρόνας σαλονιού Papa Bear chair του Wegner, σχέδιο του 1951, που έθεσε το πρότυπο της απόλυτης άνεσης. 
Προφανώς, το όνομα της πολυθρόνας προέρχεται από το σχόλιο ενός κριτικού που ανέφερε τα μπράτσα ως «μεγάλες πατούσες που αγκαλιάζουν από πίσω». Η Papa Bear πολυθρόνα, υπήρξε το πιο διάσημο σχέδιο του Wegner.
Με βάση από ξύλο καρυδιά και επένδυση από ταπετσαρία επίπλου.

Η αυθεντική πολυθρόνα Papa Bear σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Δανία από τον Hans J. Wegner.

Ο πελάτης, μας εμπιστεύτηκε προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πολυθρόνα Papa Bear που είδε σε κάποιο website. Ηταν πρόκληση για μας να κατασκευάσουμε απο το μηδέν αυτήν την πολυθρόνα και σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα αλλά και ολόκληρη την διαδικασία κατασκευής, βήμα προς βήμα, μέσα από τον ιστότοπό μας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής της πολυθρόνας Papa Bear.

Στην Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ, έχουμε την τεχνογνωσία να κατασκευάσουμε ρέπλικα Papa Bear πολυθρόνα σε πληθώρα υφασμάτων, ξύλου και δερμάτων σε δελεαστικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πληθώρα ειδικών κατασκευών επίπλων που μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σας βλέποντάς το σε κάποιο περιοδικό, ιστοσελίδα κλπ.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Είναι υπέροχο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που νοιάζεται το ίδιο και πιο πολύ για το αποτέλεσμα που θα σου παραδώσει. Ο Κωνσταντίνος Φιλίππου, αγαπάει το έπιπλο, τη λεπτομέρεια, εκτιμάει το όμορφο και θέλει να το δημιουργεί! Τον ευχαριστώ για τη χρόνια συνεργασία μας και για τον επαγγελματισμό του αλλά και για την ανθρωπιά του.

Λουκία Αποστολίδη