ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ από το έργο Κουρτίνες Σαλονιού

Κουρτίνες Σαλονιού

Είστε εδώ: Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ > Έργα > Κουρτίνες Σαλονιού
Αν κάνετε αρχικά μια βόλτα στις βιτρίνες για να βρείτε τις "τέλειες" έτοιμες κουρτίνες, είναι σίγουρο ότι θα χορτάσει το μάτι σας από σχέδια και χρώματα αλλά παράλληλα θα παρατηρήσετε και εσείς οι ίδιοι ότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν. 

Κατεβάζοντας βεβαίως τις απαιτήσεις σας, θα βρείτε πλέον ακόμα και στις υπαίθριες αγορές και στα παζάρια οικονομικότερες λύσεις, αλλά που ποιοτικά και αισθητικά, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων,  δεν θα έχουν καμία σχέση με εκείνες που είχατε αρχικά φανταστεί.
 
Η κουρτίνα είναι αναντικατάστατο και ιδιαίτερα δυνατό στοιχείο της διακόσμησης με άμεσα αποτελέσματα στην διαμόρφωση της αισθητικής του οικιακού μας χώρου μιας και έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να ανανεώσει τον χώρο αλλά και να αλλάξει δραματικά την ατμόσφαιρά του.
 
Η κουρτίνα επίσης εκτός από διακοσμητικούς λόγους είναι απαραίτητη σε κάθε δωμάτιο και για πρακτικούς λόγους (π.χ.: black out κουρτίνες ώστε μην μπαίνει το φως του ηλίου μέσα στο δωμάτιο ή σε στο σαλόνι).
 
Η Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ κατασκευάζει μια τεράστια ποικιλία κουρτινών με ανεξάντλητη επιλογή χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων: με πιέτες και βολάν, ελαφριές και βαριές, πλούσιες και λιτές που σίγουρα θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.