ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ από το έργο Κουρτίνες Μπάνιου και WC

Κουρτίνες Μπάνιου και WC

Είστε εδώ: Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ > Έργα > Κουρτίνες Μπάνιου και WC

Το ότι το μπάνιο σας είναι μικρό, βαρετό ή παλιό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δώστε προσοχή στις ιδέες και συμβουλές μας και θα καταφέρετε χωρίς πολύ κόπο να το ανανεώσετε και να του δώσετε μια νότα πολυτέλειας.

Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρα τότε αλλάξτε τις κουρτίνες σας για να ανανεωθεί αρκετά ο χώρος. 

Ιδίως από το budget σας είναι χαμηλό, τότε μια απλή αλλαγή κουρτίνας μπορεί να δόσει άλλη πνοή στους προσωπικούς σας χώρους και φυσικά αυτό με τη σειρά του θα ανανεώσει και την ψυχολογία σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Δεν είναι απλό να διαλέξετε τις κατάλληλες για το χώρο σας, με τόσα υφάσματα, χρώματα και σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά. Η επιλογή σας θα πρέπει να ταιριάζει με το ύφος της διακόσμησης που έχει το δωμάτιο που θέλετε να «ντύσετε», να την αντέχετε οικονομικά και -το κυριότερο- να είναι πρακτική και λειτουργική. Οι κουρτίνες που θα πάρετε πρέπει να έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις, να σας προστατεύουν από το κρύο του χειμώνα, το δυνατό ήλιο του καλοκαιριού, και βέβαια από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ελάτε στην Κ.Φιλίππου και με την εμπειρία μας και την ποικιλία που διαθέτουμε, θα σας υποδείξουμε πληθώρα επιλογών που να ταιριάζει σε σας και στο χώρο σας.